Luettelo suosittu online urheilupelejä

Online-pelit ovat hyvä lähde viihdettä. Et voi vain parantaa teidän urheilu taitoja / urheilu vedonlyönti taitoja joissakin tapauksissa. Se voi myös auttaa paljon strategioita tarvitaan voittaa pelin.Urheilupelit ovat monenlaisia ​​muotoja ja kokoja. Jalkapallon manageri ja Rocket-liiga ovat melkein yhteisiä, mutta he ovat molempia urheilupelejä. Erilaisia ​​urheilupelejä löytyy sekä PC: ltä että mobiililaitteilta ja käyttäjiltä, ​​joilla on laaja valikoima valintoja.

Alla on luettelo joidenkin suosittujen online-urheilupelejä.

NBA LIVE 16

Rakenna joukkue, hallitsevat vastustajat 5 vs. 5 toimintaa ja seuraa NBA: n live-tapahtumista 365 päivää vuodessa.

FIFA 16

Täysin uusi jalkapallo kokemus rakennettu mobiili pelaaja. Haaste muita hyökkäys tilassa, pelaa ystävien liigat, saavat säännöllisesti päivitettyä sisältöä, ja kokea uudenlaisen lähestymistavan joukkue rakennukseen.


Ryan Fung – 2016

Jos haluat lyödä vetoa jalkapallosta, kokeile jalkapallo-vedonlyöntiä osoitteessa https://fi.unibet.com/betting. Online-urheilukirjaan löytyy uusimmat kertoimet sekä viimeisimmät uutiset ja vinkit kaikista suurista jalkapallotapahtumista.

NBA JAM

NBA Jam on miltä näyttää, kun EA Sports tekee hyvää peliä kerran. Tämä on arcade-koripallopeli. Pelaajat menevät kahdella vastaan kaksi. Pelipelissä on rento sääntöjä, valinnainen online- tai paikallinen moninpeli, laitteiston ohjaustuki ja jopa Android TV: n tuki. Se on 1990-luvun arcade-pelin satama. Kuitenkin se on edelleen parempaa kuin monet urheilupelit.

OkGolf

OK Golf on yksi uudemmista urheilupeleistä, joita voidaan pelata Andriodilla. Tämä on ode menneisyyden arcade-golfpeleihin. Vedät takaisin ja vapautat lyödäksesi palloa. Se toimii yksinkertaisuuden näkökulmasta. Ei ole olemassa klubeja, joista voit valita tai kavereita. Peli on vain mukava rentouttava golfpeli. Mukana on muutamia kursseja, kunnollisia grafiikoita ja joitain salaisia ​​juttuja, jotka löytyvät omasta.

True Skatt

True Skate on yksi suosituimmista rullalautapeleistä. Se käyttää sormia hallita hallitusta. Näin voit pyyhkäistä sormesi ympäri tehdäksesi erilaisia ​​temppuja. Kuvat ovat kunnollisia ja ohjaimet ovat todella hauskoja. Joihinkin muihin pelitoimintoihin kuuluvat hidas liike- ja taaksepäin -toiminnot, uusinnat ja erilaiset haasteet. Se ei ole freemiumpeli. DLC-strategia on kuitenkin melko aggressiivinen. Peruspelissä on yksi luistelupuisto. Sovelluksen sisäiset ostot avata muut puistot, tehtävät, muokkaukset ja muut asi

NHL 16

Täysin uusi pelitilaa, uusia ja syvempi kokemuksia fan-suosikki tilat, ja paras jäällä pelin koskaan tehdä NHL 17 mielenkiintoisimmista EA SPORTS NHL peli tähän mennessä

Real Racing 3

Real Racing 3 asettaa uuden standardin mobiili ajopeleistä. Uraauurtavaa uusia ominaisuuksia ovat virallisesti lisensoitu raitoja, laajennettu 22-auton ruudukko, ja yli 50 pikkutarkasti yksityiskohtainen autoja päättäjien kuten Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti, ja Audi.