Helppoja vinkkejä pelata korttipelejä

On kirjaimellisesti tuhansia eri korttipelejä, jotka pelataan niin monet ihmiset maailmassa. Pokeria pelataan monet ihmiset kaikenikäisille ja on luultavasti yleisimmin tunnettu peli ( korttipelit ). Solitaire on peli pelataan yksi pelaaja ja on lähes yhtä suosittu kuin pokeri.

Bridge on toinen tunnettu peli vaikka se on menetettävä se kerran oli yhdessä kaikkien muiden pelin korteilla. On kuitenkin olemassa useita pelejä, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppo pelata. Go Fish on yksi vanhimmista pelien ympärillä.

Jokainen pelaaja saa seitsemän korttia ja etenee kunkin vuorollaan valitsemalla yksi pelaaja ja pyytää heitä, jos heillä on tietty kortti. Jos toinen pelaaja on, että kortti heidän täytyy jättää sen joka pyysi. Mutta, jos pelaaja ei ole korttia he kysyttiin sitten pyytämällä pelaajan täytyy Mene Kala ja ottaa yhden kortin pakasta keskellä.

Lähtökohtana on rakentaa paria ja pelaaja, jolla on eniten pareja lopussa voittaa. Old Maid on yksinkertainen peli pelata ja kaikki sinun tarvitsee tehdä, on mennä läpi säännöllisesti korttipakan ja poista kolme neljästä kuningattaret jos pelaat kaksi pelaajaa.